Meny
Menyval
Krogstraket

Krogstråket

Krogstråket har två ansikten. Dagarnas och tidiga kvällarnas avslappnade och mysiga träffpunkt, där maten och miljön står i centrum. Och så det sena kvällarna, när tempot höjs och partyt tar vid. Oavsett vad du föredrar, är restaurangerna på Krogstråket redo att bjuda upplevelser utöver det vanliga.

Öppettider på Krogstråket

Fredag 20 juli – Onsdag 25 juli kl 11-01
Torsdag 26 juli kl 11-02
Fredag 27 juli och Lördag 28 juli kl 11-18, 19-02.00
Söndag 29 juli kl 11-15

Under den timme festivalområdet töms på besökare inför kvällarna, fredag-lördag, kan besökare stanna kvar på Stråket om du köpt biljett och bytt den till festivalarmband.

 

Texas Longhorn

Ny på stråket -
Vi kommer erbjuda våra gäster riktigt bra mat till bra priser fram till 22.00, för att sedan lämna över kommandot till inga mindre än MARMELADORKESTERN! Planeringen är i full gång för att skapa en grym atmosfär där unga, äldre, köttälskare, vegetarianer och partyprissar kan samlas och njuta av det bästa av det bästa på Krogstråket 2018

LÄS MER

Hos Andreas Vid Sjön

God vällagad mat, trevlig avslappnad stämning och ett varmt välkomnande.
Hos Andreas Vid Sjön kör större och bättre än någonsin eftersom vi vill att ännu fler ska få möjlighet att avnjuta vår läckra meny, träffa vår underbara personal, svalka sig med våra kalla drycker och inte minst lyssna till PATRIKS COMBO.

LÄS MER

Vinbaren

Stråketlyx, smakupplevelse, härlig atmosfär, grym underhållning och naturligtvis engageras personal. Hos oss är du inte en kund utan hos oss är du en gäst!

Massor av liveunderhållning, vårt husband TRION med Robin Sundman i spetsen kommer tillbaka i år och spelar alla dagar, Sjumannabandet Treokomp All Stars kommer också att gästa oss precis som Ladies Club. När banden tystnar så tar olika DJ:s över och spelar fram till stängning.

LÄS MER
Krogstraket

Grekiska Kolgrillsbaren

Ny på stråket -
Vi kommer att stå nere vid Storsjön där vi kommer servera medelhavsinspirerad street food så som pita gyros, grillad halloumi, grillade souvlaki i olika former. Poppig grekisk musik kommer att spelas ur högtalarna för att skapa den ultimata grekiska känslan och pricken över i:et blir vår grekiska öl som vi kommer att sälja under Yran.

LÄS MER

Grill By Lime

Grill By Lime har helt enkelt blivit en sommartradition för många av våra gäster. De vet vad de kan förvänta sig och de gör allt för att bidra till att stämningen varje år slår nya rekord. Sen är förstås Ständut Blakk synonymt med musiken och festen på Stråket sedan 23 år tillbaka! Har man inte upplevt ett kokande tält där alla gäster sjunger sig hesa tillsammans med Ständut - då är det dags att uppleva det i år.

LÄS MER

Kajplats/Beach Club

Krogstråket har funnits sedan 1993 och Kajplats har varit med alla år. En riktig institution på Stråket. En stor buffé där du själv väljer protein och platsen där festen aldrig slutar.

LÄS MER

Café Kajplats

Upplev den härliga krogstråksfeelingen med en god fika under björkarna på caféet i hjärtat av stråket. En alkoholfri oas med hembakt kaffebröd, tårtor, sallader, smarriga mackor, hemmagjord rabarberlemonad, chiapudding, mango lassi, glutenfri kladdkaka mm och framförallt kaffe i världsklass.

LÄS MER

SNABBMAT PÅ YRAN

Jamaican Jerk
Färskpressade Juicer
Kaffeluckan
Jafaris Munkvagnar
Churros
Västerbottentoast
Solberga Konfektyr
Rödö Fix (Café)
Kolbullemästarn
Älgkebab
PA Langos
Thaimat
Brunkullans Te
The Popping Company
Helstekt Vildsvin
Älgwrap
Kebabbaren
Franskt Bageri
Pizzaslice
Högrevsburgare

LÄS MER