Andra evenemang av Storsjöyran – behåll känslan året om

Förutom festivalen med samma namn är Storsjöyran en aktiv arrangör med en rad olika projekt året om. Vi driver  Vinterparken och är projektledare för Guldgalan . Vi har även arrangerat konsertserien Parksommar, minifestivalen Re:Publik och återkommande konserter och föreställningar i Östersund. Vi kallar det Yran 365 – en känsla av Yran året om!

Just nu finns biljetter till följande Yranevenemang via tickster.com

1 april: KLUBB3N
Kvällen då anrika Gamla Teatern byter skepnad till en röjig, svettig och alldeles underbar rockabillyklubb! Två av genrens mest hyllade band, John Lindberg Trio och Andy & The Rockets gästar Östersund och däremellan vänder lokala rockabillyhjältarna Turkey Twisters (som nyligen firat 45 år som band!) vinyler.

27 april: Lisa Ekdahl på Storsjöteatern
Efter sex år är Lisa Ekdahl skivaktuell på svenska igen. Albumet Bang bang i mitt hjärta släpps i april och följs av en turné under våren. 27 april gästar hon Östersund och Storsjöteatern.

11 oktober: Östergren om Östergren
Östergren om Östergren skildrar Klas Östergrens liv och verk i ett scensamtal med vännen och ständige förläggaren Stephen Farran-Lee. Förställningen förhöjs av musik inspirerad av Klas Östergrens litterära värld specialskriven och framförd av Mattias Alkberg.
Klas Östergren senast utgivna boken är romanen Större trygghet aldrig fanns (Polaris 2022).

Prenumerera på vårt nyhetsbrev