Young Earth Sauce

Young Earth Sauce har tänjt på hiphopens gränser med tydliga inspirationer från den elektroniska scenen och är en pionjär inom den hiphop som gränsar till dansmusik idag. Det blir nu ett spännande nytt kapitel när han återvänder till den elektroniska scenen där allt började. Han kommer bjuda på smakrika mixar med fräsch dansmusik som gör det omöjligt att stå still.

Albin började producera musik hemma i Östersund redan vid 12 års ålder (2012) efter han sett en DJ på en stor festival på tv. Han bestämde där och då att han någon dag själv skulle stå på stora scener och uppträda.

När Albin var 16 år upptäckte Frej Larsson hans talang och passion för musiken. Ett år senare började han också samarbeta med ODZ och snabbt därefter blev Albins alias ”Young Earth Sauce” synonymt med svensk dans/hiphop.

Ända sedan han först satte foten i musikbranschen har det inte varit något annat än en framgångssaga med över 100 spelningar på klubbar och festivaler, både i Sverige och utomlands, samt över 85 miljoner streams på hans produktioner.

UPPTÄCK MER PÅ:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev