Meny
Menyval

Biljetter till 2022 ute nu!

Biljetter som köpts till Storsjöyran 2020 eller 2021 gäller till festivalen 2022, oavsett kommande prishöjningar. Köpta biljetter kommer kunna återlösas, förutom serviceavgiften, fram till 1 juni 2021. För mer information hänvisar vi till Ticksters kundservice.

Storsjöyran 2022 blir en tredagarsfestival, vi förlänger och låter även söndagen bli en festivaldag. Om du har en tvådagarsbiljett till Yran 2020 har du automatiskt tillträde till alla tre dagar 2022, eftersom biljetten köptes innan vi meddelade att vi kommer förlänga festivalen till tre dagar. Du behöver alltså inte komplettera med någon ytterligare biljett.

biljettikon
biljettikon

Biljett som PDF via e-post

E-post (PDF) Biljetterna kommer levereras till din e-postadress som enkel- eller flersidiga PDF-dokument klara att skrivas ut på din skrivare. Om du hämtar upp mailet i din smartphone får du den som mobilbiljett.

Fysisk biljett i brevlådan

Normal post. Biljetterna med denna leveransmetod skickas till din postadress och kommer normalt fram inom 1-3 vardagar.

Support

support@tickster.com Tel 0771-47 70 70.
Vardagar kl 08-17
Lördagar kl 10-14

Lokala ombud

Du kan även köpa din biljett hos Turistbyrån i Östersund.

Övrig information

Scenerna i Storsjöteatern, Ångaren Östersund och Zigzagscenen har begränsat antal platser. Köpt biljett återtas inte. Söndagen har ett mindre, begränsat området under dag och eftermiddagstid.

EARLYBIRD Tvådagar 1 295 kr + serviceavgift
EARLYBIRD Tredagars 1 495 kr + serviceavgift
Endagsbiljett fre eller lör 795 kr + serviceavgift, sön 395 kr + serviceavgift

Endagsbiljett för ungdomar 13-16 år, 650 kr + serviceavgift

Endagsbiljett för barn 7-12 år, 150 kr + serviceavgift. Gäller endast i målsmans sällskap. Barn under 7 år går gratis i målsmans sällskap.


För personer som behöver ledsagare gäller följande. Ledsagaren betalar inte entré men brukaren köper biljett. Pluspolarekortet fungerar likadant.

Bandbytarstation kommer att finnas på Stortorget och ha öppet dagtid under festivaldagarna. Ni som inte har möjlighet att byta innan, gör det senare i entrén under festivalkvällarna.