Meny
Menyval

Biljetter till Storsjöyran

Biljett som PDF via e-post

E-post (PDF) Biljetterna kommer levereras till din e-postadress som enkel- eller flersidiga PDF-dokument klara att skrivas ut på din skrivare. Om du hämtar upp mailet i din smartphone får du den som mobilbiljett.

Fysisk biljett i brevlådan

Normal post. Biljetterna med denna leveransmetod skickas till din postadress och kommer normalt fram inom 1-3 vardagar.

Support

support@tickster.com
0771-47 70 70

Övrig information

Biljetter som köpts till Storsjöyran 2020 eller 2021 gäller till festivalen 2022, oavsett kommande prishöjningar. Köpta biljetter gick att återlösas fram till 1 juni 2021. Storsjöyran 2022 blir en tredagarsfestival, vi förlänger och låter även söndagen bli en festivaldag. Om du har en tvådagarsbiljett till Yran 2020 har du automatiskt tillträde till alla tre dagar 2022, eftersom biljetten köptes innan vi meddelade att vi kommer förlänga festivalen till tre dagar. Du behöver alltså inte komplettera med någon ytterligare biljett.

Scenerna i Storsjöteatern, på ångaren Östersund och Zigzagscenen har begränsat antal platser. Köpt biljett återtas inte. Söndagen har ett mindre, begränsat området under dag och eftermiddagstid.

För personer som behöver ledsagare gäller följande. Ledsagaren betalar inte entré men brukaren köper biljett. Pluspolarekortet fungerar likadant.

Bandbytarstation kommer att finnas på Stortorget och ha öppet dagtid under festivaldagarna. Ni som inte har möjlighet att byta innan, gör det senare i entrén under festivalkvällarna.