Meny
Menyval

Biljetter till Parksommar och Storsjöyran

Biljett som PDF via e-post

E-post (PDF) Biljetterna kommer levereras till din e-postadress som enkel- eller flersidiga PDF-dokument klara att skrivas ut på din skrivare. Om du hämtar upp mailet i din smartphone får du den som mobilbiljett.

Fysisk biljett i brevlådan

Normal post. Biljetterna med denna leveransmetod skickas till din postadress och kommer normalt fram inom 1-3 vardagar.

Support

support@tickster.com
0771-47 70 70

Övrig information

Antalet biljetter till Parksommar 2021 är begränsade till 500 per konsert. På grund av rådande restriktioner är en förutsättning för Parksommar att publiken anvisas bestämda platser, att avstånd hålls mellan sällskap och att dessa består av max fyra personer. Observera biljetter till Parksommar därför måste köpas gruppvis för att placeras tillsammans.
***
Biljetter som köpts till Storsjöyran 2020 eller 2021 gäller till festivalen 2022, oavsett kommande prishöjningar. Köpta biljetter gick att återlösas fram till 1 juni 2021.
Storsjöyran 2022 blir en tredagarsfestival, vi förlänger och låter även söndagen bli en festivaldag. Om du har en tvådagarsbiljett till Yran 2020 har du automatiskt tillträde till alla tre dagar 2022, eftersom biljetten köptes innan vi meddelade att vi kommer förlänga festivalen till tre dagar. Du behöver alltså inte komplettera med någon ytterligare biljett.