Nya stjärnor och gamla hjältar i Yrans vårsläpp

En älskad countrystjärna , en svensk folkrockikon och framtidens artist gästar årets festival. Vi välkomnar David Ritschard, Per Persson & Nya Packet och Paula Jivén till sommarens Storsjöyra.

David Ritschard har blivit en av Sveriges mest älskade och omtalade nya artister. Mest handlar framgångarna dock inte om David Ritschards egen person, utan dom han sjunger om. De livsöden, världar och berättelser som befolkar hans låtar.  Nu gör han sin efterlängtande Yrandebut under fredag den 28 juli.

Låtskrivaren och artisten Per Persson har sedan länge skrivit in sig i den svenska musikhistorien. Som bandledare i Perssons Pack har han hyllats av en enig kritikerkår och en hängiven publik. I mars 2023 nådde han den aktningsvärda åldern av 60 år, något som uppmärksammades på ett utsålt Cirkus. Till Yran kommer Per Persson & Nya Packet, lördag den 29 juli.

Paula Jivén har flertalet roterande singlar på radio och blev nominerad till Framtidens Artist på P3 Guld. Hon har uppträtt på festivaler som Way out West, Bylarm och Popaganda.  I vår har ni kunnat se henne i TV-rutan i programmet Songland i SVT.  Paula Jivén uppträder på lördagen den 29 juli.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev