Ludwig Hart, de clair och Grand Mojo till Storsjöyran

Ytterligare tre namn är klara för sommarens festival. Ludwig Hart kommer spela i Badhusparken på festivalsöndagen och nykomlingarna de clair och Grand Mojo gästar festivalen lördag 27 juli.

Ludwig Hart gör rakryggad romantisk rock. Det doftar americana och 80-tal men är här och nu. Sedan debuten 2019 har han fångat publikens hjärtan med sina tydligt gitarrdoftande rockproduktioner och en kompromisslös närvaro. I sommar släpps Ludwig Harts tredje album ”Stay Young”.

Stockholmsbandet Grand Mojo balanserar på gränsen mellan ömhet och råhet med en kitschig estetik, punkig attityd och ett excentriskt uttryck bortom ramarna för den klassiska rocken. Debutalbumet som kommer i maj är mixat av Pelle Gunnerfeldt (bl.a.The Hives, Johnossi och Viagra Boys) och levererar upp-i-krysset-låtar, feta riff och oklanderliga rockvokaler.

Bakom artistnamnet de clair finns Clara Rudelius vars musik kan beskrivas som en slags minimalistisk folkindie med influenser från Nico, Leonard Cohen, Bob Dylan och Björk. de clair kommer spela på Ångaren Östersund och vi törs utlova en sagolikt vacker båttur.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev